dilluns, 18 d’abril del 2011

L'ENDEMÀ

Aviat farà tres anys de l'endemà del meu diagnòstc i sis dels primers símptomes.Els primers anys van ser ens menys durs però ara la situació ja és molt complica.
Ja sabeu que les cames i els músculs per respirar no funcionen. Però ara ja se suma un palpable inici en la degradació dels braços i les mans.Qusi no sóc capaç de posar-me les ulleres o la màscara tot sol. Escriure al teclat es complicadíssim i he d'anar descansant de tant en tant.
Crec que s'acosta l'etapa més dura. Però encara no he perdut l'anim. Tampoc em puc queixar.
Demà a TV·3( al vespre després de l'APM) emeten el programa L'Endemà dedicat a la ELA. En aquest capítol veurem ccom l'evolucio de la malaltia en la Conxita ha estat d'una rapidesa cruel.
Aquesta malaltia és de les més cruels que conec, tan per als malalts com per a la família.És per aixo que vull agraïr a TV·3, A la Fúlvia a la Núria , a la Sònia i a tot l'equip l'esforç i l'amor que
han posat en aquest capítol que servirà per adonar a coneixer la nostra malatia i per a esperonar una mica més als professionals que es dediquen a la investigació per trovar-hi una cura.